Bun venit la TopAerobic.ro

Top Aerobic este un sistem unic in Romania de promovare si sustinere a salilor de aerobic.

Top Aerobic se implica direct in sprijinirea si sustinerea miscarii aerobe si mareste numarul de practicanti prin diverse forme de promovare.

Sustineti sala de aerobic la care mergi printr-un vot lunar si poti castiga un abonament gratuit si multe alte premii.

Intra in sistemul Top Aerobic

Iti multumim pentru interesul acordat!

Inregistare utilizatori

Autentificare utilizatori

Parola uitata?

 
Topul salilor de aerobic din Romania

Bine ati venit !


Top Aerobic


Top Aerobic este un site dedicat sustinerii si promovarii salilor de aerobic si fitness din Romania.
Top Aerobic este un clasament intocmit in urma voturilor acumulate de la sustinatorii salilor existente si a vizitatoriilor nostri.


Top general :
este un clasament care inregistreaza voturile toatale obtinute pe perioada unui an.


Top Lunar :
este un clasament care afisaza voturile inregistrate pe parcursul unei luni.


Premii : In urma acumulari voturilor , Top Aerobic stabileste premierea unor participanti la vot in functie de anumite criterii , unul dintre ele fiind , ca votul acordat sa fie inregistrat pentru sala care
este situata pe pozita 1 la sfarsitul unei luni. Nu doar acest criteriu sta la baza desemnarii unui castigator. Pot fi premiati participantii care au postat cel mai frumos comentariu despre sala pe care o
sustin , sau diferite alte criterii care nu vor fi dezvaluite pentru a creste surprizele pe care dorim sa le facem membrilor nostri.
Premiile pot consta in abonamente gratuite la orele de aerobic si fitness , reducerea costurilor unui abonament dorit , echipamente sportive pentru sala , sucuri naturale www.okf.ro si multe altele premii surpriza.Atentie, sunt necesare 15 voturi minim lunar pentru prima pozitie si doar in acest caz premiile devin active pentru votantii selectati pentru premiere.


Scopul nostru
este sa promovam salile de aerobic si sa sustinem practicantii acestui sport incercand prin sisteme proprii de promovare sa marim numarul acestora.

Orice sala existenta poate intra in sistemul Top Aerobic pentru acest lucru fiind necesar doar un mesaj prin formularul de contact .
In cel mai scurt timp echipa noastra va lua legatura prin email sau telefonic si va inscrie sala dumneavoastra in sitemul nostru , pentru activarea acesteia fiind nevoie de un singur vot .Se va percepe o taxa de administrare o singura data la inscriere in cazul in care nu se doreste un contract pe termen lung cu sistemul Top Aerobic


Premierea castigatorilor se va face in luna urmatoare data stabilita fiind anuntata telefonic la numarul inregistrat in formularul de vot.

In cazul acordari premilor care constau in abonamente gratuite Top Aerobic va contacta sala desemnata castigatoare pentru stabilirea detaliilor legale prin care acest lucru va fi posibil.
In curand vom revenii cu alte detalii.


Nota :
Siteul www.topaerobic.ro a fost intrerupt o perioada de timp din motive obiective .

Multumim tuturor sustinatorilor nostri si salilor partenere care au folosit si folosesc acest sistem si ne cerem scuze pentru eventaulele probleme create datorita intreruperi.
Un membru al echipei noastre va reglementa toate situatiile care au defavorizat in vre-un fel o sala partenera sau un participant la vot datorita acestei intreruperi.

Momentan acest site este in reconstructie , fapt pentru care exista posibilitatea aparitiei unor erori in sistemul de navigare.
Aceste erori nu vor afecta in nici un fel sistemul de vot , acestea fiind mai mult de ordin estetic sau de continut.

Va multumim !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2008 Stand Up Entertainment. Toate drepturile rezervate